maanantai 7. syyskuuta 2009

Nykyään en ehdi muuta tekee kun koulussa olemaan. Eli ikäväkseni totean, ett mun tarvii laittaa tää blogin pito tauolle. Kuten joku jo on varmaan havainnutkin.. Tunteja on rajattu määrä vuorokaudessa. Toiseks muutto hankaloittaa elämää jonkun verran. Korttitarvikkeet on jo muutettu, eli oon aina "väärässä" paikassa. Mut ehkä saan elämäni taas järjestykseen ja osaan hallita ajankäyttöni jonkin verran paremmin. Syksyn jatkoja kaikille :)

2 kommenttia:

 1. Hei!
  Olit laittanut kyselyä blogiini helmivirkkaustekniikasta. Anteeksi, että vastaan vasta nyt, mutta en ole avannut konetta tässä välillä. Harmittavasti en juurikaan osaa sinua auttaa - tiedän, että tekniikasta on olemassa video, mutta en enää löytänyt viitettä siitä. Ehkä voisit kokeilla googlata "beadcrocheting video" tai jotain? Toinen tietolähde voisi olla www.helmetti.fi, mikäli se on sinulle tuttu.

  Sen voin kertoa, että helmet pujotetaan lankaan ensin ja sitten virkataan tuubia piilosilmukoilla. Silmukka pitää aina tehdä samalta puolelta(vasemmalta mikäli olet oikeakätinen) helmeä. Tuubin kierroksessa voi olla eri määrä helmiä - riippuen halutusta paksuudesta, mutta vähintään 5 helmeä.

  irja

  VastaaPoista
 2. Hienoja kortteja! Minä tykkään 3D-korteista.
  -pia- www.pihku.vuodatus.net

  VastaaPoista